Mednarodna zasedba mentorjev si je v četrtek najprej ogledala šolo, prostore in opremo Strokovnega centra in se seznanila z dejavnostmi in projekti, ki tečejo na šoli. Vodja projekta S-Factor, Vlasta Lah, je udeležence seznanila s potekom in pravili letošnjega festivala, nato pa so se mentorji v delavnici Kako narediti dober video pod mentorstvom Tomislava Urha preizkusili v pripravi snemalne knjige, igranju, snemanju in montiranju kratkega videa. Udeležence je pozdravil tudi podžupan občine Črnomelj, gospod Dubravko Čengija.

Kako dobri igralci, režiserji, pevci, plesalci in še kaj so naši otroci, si boste lahko ogledali v začetku maja, ko bodo videi na ogled na javnem spletnem portalu, kjer boste zanje lahko tudi glasovali.

Danes vam predstavljamo zmagovalni video projekta Video S-Factor 2017 “Bodi drugačen” II. osnovne šole iz Slovenj Gradca, ki si ga je do danes na spletu ogledalo že več kot 23.000 ljudi. Vsi videi prejšnjih let so tudi na ogled na šolski spletni strani.

Festival je del podpornih dejavnosti v korist oseb s posebnimi potrebami Centra za strokovno pomoč in podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost